Медово-імбирні пряники

Смачні медово-імбирні пряники рецепт простий. Ви коли-небудь пекли новорічні пряники? ⠀ Поєднання меду з імбиром просто неймовірне❤ ⠀ За цим рецептом я печу вже не перший раз і впевнена за нього на 100 %. Пряничное тісто робиться за лічені хвилини, воно еластичне і працювати з ним одне задоволення 👍 У своїх відео по максимуму намагаюся все детально показати, і розписати. Але якщо у вас будуть питання пишіть, із задоволенням відповім). ⠀

Інгредієнти

Інгредієнти для тіста:
Мед – 200 Гр.
Масло вершкове — 200 Гр.
Мускатний горіх – 1 ч. л.
Імбир – 1 ч. л.
Кориця – 1 ч. л.
Сода-1 ч. л.
Яйце — 3 шт.
Борошно — 750 Гр.
Цукор — 300 Гр.
(Готове тісто можна зберігати в холодильнику до місяця)

Для айсинга:
Цукрова пудра — 200 Гр.
1 білок – від яйця
1 ч. л лимонного соку.

Медово-імбирні пряники покроковий рецепт

1. Приготування тіста :
1. Мед, масло і спеції розігріти на плиті , постійно помішуючи. Спеції повинні повністю розчинитися!
2. Збити яйця і цукор міксером ,близько 3 хвилин.
3. Додати медово -вершкову суміш і перемішати. Перемішувати потрібно швидко, щоб яйця не згорнулися. Додати соду, перемішати.
4. Додати поступово 750г борошна, замісити тісто.
5. Готове тісто розфасувати по пакетах, прибрати в холодильник як мінімум на 05:00 год.
6. Розкачати тісто в пласт товщиною приблизно 3 мм, Вирізати печиво за допомогою формочок і акуратно прибрати надлишки тіста навколо.
7. Випікати в розігрітій до 150° духовці 15 хвилин, до золотисто-коричневого кольору. Точний час залежить від розміру печиво і від вашої духовки.

2. Приготування айсинга:
1. Збити міксером всі інгредієнти на середній швидкості до білий і однорідної маси ,приблизно 3 хвилини. Якщо ви хочете кілька кольорів в цьому випадку ділите готовий айсинг на кілька частин і додаєте гелевий або сухий барвник.
2. Розкладіть айсинг по кондитерським мішечків і приступайте до творчої части.

3. Саме головне достоїнство цього десерту – це свобода форм і декорування. Пряники будуть до столу на будь-якому святі – і на день народження і на Новий Рік, і на дитяче свято – все залежить від того, яким ви бачите свій десерт. Глазурі треба пару годин щоб висохнути. Потім зберігати в закритому контейнері або пакете.

Відео рецепт 👇