Сирна Паска «Три шоколаду»

Сирна Паска «Три шоколаду» рецепт простий. До речі! На даний момент мій улюблений варіант сирної Паски.

Інгредієнти

* Сир – 700 гр
* Сметана – 300 гр
* Масло вершкове – 120 гр
* Цукрова пудра – 60 г
* Ванілін
* Шоколад гіркий – 50 г
* Шоколад молочний – 50 г
* Шоколад білий – 50 г
* кокосова Стружка/кокосова паста – 20 г

Сирна Паска «Три шоколаду» покроковий рецепт

1. Творіг і сметану викласти в сито, застелене складеної вдвічі марлею і залишити мінімум на пару годин. Можна злегка віджати. В миску викласти сир, сметану, цукрову пудру і ванілін. Пробити всі заглибним блендером до стану крему. Одержаний сирний крем розділити на три частини: в пропорціях ~ 40%/30%/20%.

2. Вершкове масло розділити на три частини. Кожну частину окремо розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі з шоколадом. Додати розтоплений шоколад у кожну з частин сирної маси (Гіркий шоколад у велику масу, білий – в меншу). В ту частину, куди був доданий розтоплений білий шоколад, всипати кокосову стружку.

3. Кожну частину сирної маси ретельно перемішати з шоколадом, щоб вона повністю стала однорідною і не було непромешанных ділянок. Пасочницу (якщо її немає, то можна взяти металеву тертку або сито) викласти марлею (скласти її в два шари).

4. Марлю бажано ретельно розправте всередині, щоб на готовій пасці не відбивались складочки. Викласти спочатку шар з білим шоколадом, потім шар з молочним шоколадом і останнім шаром – з гірким шоколадом.

5. Накрити верхній шар великодня кінцями марлі, поставити пасочницу в глибоку миску, накрити тарілкою поставити зверху вантаж. Прибрати в холодильник на сутки.

Відео рецепт 👇