Тістечко Павлова на швейцарській меренге

Як смачно зробити Тістечко Павлова на швейцарській меренге простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

▪️100 г білка
▪️200 г цукру

Лимонний курд:
▪️залишки жовтків
▪️70г цукру
▪️сік 1 лимона, цедра

Крем-чіз:
▪️220г сирно сиру
▪️50г вершків 33%
▪️цукрова пудра 40г

Тістечко Павлова на швейцарській меренге покроковий рецепт

1. Все змішати і потримати на водяній бані до порожнього розчинення цукру, постійно перемішуючи віночком. Ємність в інгредієнтами не повинна торкатися води. У готову масу додаємо близько 1 ч. л лимонного соку, або щіпку лимонної кислоты.

2. І збиваємо близько 10 хвилин. Збита меренга повинна вийде досить щільна. Формуємо тістечка. У мене вийшло 5(досить великих). І сушимо в розігрітій духовці до 80*С близько 1,5 годин(орієнтуємося на свою духовку).

3. Для начинки я використовувала лимонний курд і крем-чіз). Для курда все змішати і уварити до загустіння, постійно перемішуючи віночком. У готову масу додати 30г вершкового масла. Остудити. Для крем-чизай всі взбить.

Відео рецепт 👇