Домашні капкейки без крему

Капкейки «Хокайдо». Дуже ніжний, пухнастий десерт. Незвичайно смачний. Домашні капкейки без крему простий рецепт.

Інгредієнти

Борошно пшеничне-55 гр
Яйця-3 шт(З)
Масло рослинне-40 гр
Вершки-40 гр( можна замінити на молоко)
Цукор -40 гр

Домашні капкейки без крему покроковий рецепт

1. Вершки (або молоко) підігріти до 40°, з’єднати з маслом. Додати до цієї суміші борошно, ретельно перемішати. Потім вмішати 3 жовтка. Білки збити додаючи цукор 3 этапа.
2. Об’єднати білки і жовткову суміш акуратно. Перекласти в Кондитерський мішок і відсадити на формам.
3. Випікати при t 130°-35 хвилин, потім при t 150° ще 25 хвилин. Дати повністю охолонути! Наповнити кремом (у мене заварний крем, пломбір) Прикрасити по-желанию.

Відео рецепт 👇