Зимовий кокосовий чізкейк з морквяним бісквітом

Як зробити Зимовий кокосовий чізкейк з морквяним бісквітом рецепт простий.

Інгредієнти

(форма d16 см):

Морквяний корж:
– 1 яйце ІЗ
– 50г цукру
– 5г цукру.з нат.ваніллю Dr.Oetker
– 40г моркви
– 35г борошна
– 1,5-2г розпушувача
– 10г кокосової борошна
– ½ ч. лож.кориці
– 30г волоських горіхів

Сирний шар:
– 540г вершкового сиру (у мене ала Каймак і Маскарпоне)
– 2 яйця С1 (90г)
– 50г кокосової пасти
– 110г дрібного цукру
– 80г кокосових жирних вершків (можна замінити на звичайні тварини 33-35%)

Зимовий кокосовий чізкейк з морквяним бісквітом покроковий рецепт

1. Спочатку спечемо основу:
1. Яйця збити з цукром у пухку, щільну масу.
2. Додати моркву, натерту на дрібній тертці.
3. Вимішати.
4. Додати просіяне з розпушувачем і корицею борошно, подрібнені волоські горіхи.
5. Вимішати.
6. Кільце (16см) затягнути по дну фольгою, на денце вирізати коло з паперу для випічки, встановити на решітку від духовного шафи.
7. Перекласти тісто.
8. Випікати в розігрітій духовці до 175°С, близько 30хв., до сухої шпажки.
9. Остудити.
10. З кільця не вынимать.

2. Сирний шар:
1. Сири змішати віночком з яйцями, цукром, кокосової пастою до однорідної консистенції.
2. Влити густі вершки, розмішати.
3. Вилити сирну масу на корж.
4. Випікати при t 115°C 1 година 45 хв. На середньому рівні, режим верх/низ. На самий нижній рівень поставити деко з водою.
5. Готовий чіз остудити в духовці, потім прибрати в холодильник на ніч.
6. Вранці звільнити від кільця (провести тонким ножем по краю і акуратно підняти кільце).
7. Прикрасити горішками (дивіться карусель 👉).