Печиво з варенням «Сердечка»

Як смачно зробити Печиво з варенням «Сердечка» простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

На ~14-15 штук
1 яйце
110 г вершкового масла
70 г цукрової пудри
~ 200-220 гр борошна
джем/варення (густий)

Печиво з варенням «Сердечка» покроковий рецепт

1. Яйце кімнатної температури, змішуємо з пудрою і м’яким вершковим маслом до однорідності, за бажанням можна додати трохи ваніліну. Поступово втручається борошно, спочатку лопаткою, потім руками до м’якого, ніжного, але не липкого тіста. Відправляємо в пакет/плівку і в холодильник на ~30 мин.

2. Дістаємо тісто, катаємо кульки однакового розміру(з волоський горіх), далі потрібно трохи приплюснути кулька (я це робила ніжкою келиха, беріть, що завгодно-головне гладка і плоска поверхня). Потім, беремо ложку/вилку/ніж і зворотною стороною (беріть ті, де на кінці ручки є округлення, а взагалі можна навіть просто продавити пальцем) продавлюємо форми «сердечка».

3. В кожну виїмку поміщаємо джем. Не кладіть багато, чуть чуть не доходячи до краю, інакше, при випіканні він вийде за межі. Випікати в добре розігрітій до 180°С духовці ~ 15 хвилин, до легкого зарумянивание теста.

Відео рецепт 👇