Шоколадний торт Орео з мусом і молочної просоченням

Шоколадний торт Орео з мусом і молочної просоченням простий рецепт.

Інгредієнти

Для мусу:
100 г молока
150 г печива «Орео»
320 г вершкового сиру
250 мл жирних вершків (від 33%)
125 г цукрової пудри
10 г желатину
60 мл холодної води

Просочення:
100 г молока
50 г згущеного молока

Бісквіт
– цукор 130 гр.,
– яйце куряче 4 шт.,
– борошно 140 гр.,
– сіль щіпка,
– олія рослинна (без запаху) 80 гр.,
– какао 40 гр.,
– розпушувач 2 ч. ложки,
– окріп 100 мл.

Шоколадний торт Орео з мусом і молочної просоченням покроковий рецепт

1. Для мусу:
1. Сир змішати з молоком і збити до однорідності
2. Желатин замочити в холодній воді з інструкції
3. Потім розчинити в 50 мл гарячих, але не киплячих сливок
4. Дати постояти 5 хвилин, потім додати 2-3 ст. л. сирної суміші, розмішати
5. Перелити отриману суміш до решти сирної маси і перемішати
6. Печиво перемолотит в блендері або качалкою у велику крихту і змішати з сирною масою лопаткою
7. Залишилися заздалегідь охолоджені вершки збити з цукровою пудрою. Акуратно лопаткою з’єднати з сирною сумішшю
2. Просочення:
1. Змішати обидва інгредієнти до однорідності
3. Бісквіт:
Супер пишний шоколадний бісквіт для торта
4. Збірка торта:
1. Я бісквіт поділила на 6 коржів, але можна і на 4 коржі.
2. Зібрати торт в рознімної формі або кільці. В кільце поставте ацетатную стрічку і викладіть перший шар бісквіта.
3. Зважте мус і поділіть на 5 частин, якщо розрізали бісквіт на 6 коржів. Або мус поділити на 3 частини, якщо розрізали на 4 коржі.
4. Одну частину вилийте на перший шар бісквіта
5. Теж саме повторити з іншими шарами.
6. Торт накрити харчовою плівкою і відправити в холодильник на ніч, мінімум на 5 годин або в морозильник на 1-1,5 часа.