Манговий мус з шоколадом

Як смачно зробити Манговий мус з шоколадом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Пюре манго – 60 г
Молоко – 160 р
Желатин швидкорозчинний – 10 г
Вершки 33% – 180 р
Шоколад молочний – 160 р

Рецепт глазурі :
Шоколад молочний – 150 г
Рослинну олію – 20 р
Розтопити і змішати.

Манговий мус з шоколадом покроковий рецепт

1. Замочіть желатин в холодній воді (дотримуючись інструкції на упаковці). Пюре манго і молоко доведіть до кипіння. Вилийте пюре і молоко, шоколад, перемішайте. Додайте желатин, перемешайте.

2. Пробийте всі разом блендером. Холодні вершки збийте до стану підталого мороженого.

3. Коли шоколадна основа стане нижче 32 градусів введіть вершки і перемішати лопаткою. Вилийте мус у форми і відправте в морозилку. Заглазируйте.

Відео рецепт 👇