Зебра пиріг на апельсиновому соку і какао

Зебра пиріг на апельсиновому соку і какао простий рецепт в духовці. Добрий день, мої хороші !!! Як ви вже зрозуміли мені подобаються рецепти легкі, випічка на швидку руку це той пиріг, який виручає .. Це мій перший пиріг який я спекла в 11 років, коли мама говорила не біда зіпсуватися віддамо курочка от і я зважилася піч .. Бюджетний і по кишені і по часу. Вмикай 🔊так цікавіше 😀

Інгредієнти

5 яєць,
400 гр цукру,
250 гр масла,
250 гр свіжовичавленого апельсинового соку,
ванілін
пачка розпушувача 20 гр
380 гр борошно
2 ст .л какао
2 ст .л борошна

Зебра пиріг на апельсиновому соку і какао покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти ставимо в чашку міксера крім. ⠀ какао+ 2 ст л борошна. ⠀ Заважати протягом 7 хвилин після виходить однорідне ванільне тісто, по консистенції схоже на густу сметану ділимо тісто на 2 частини, в одну покласти борошно і в другу какао …
2. Беремо форму у мене 40 см намазати олією Викладаємо тісто у форму – з великою ложкою ванільного і шоколадного, по черзі. починаємо з білого тіста після чорне так і до кінця кончаем з білим тестом печемо при 180* протягом 50 минут.
3. Готовність пирога перевіряємо зубочисткою, в середині пирога вона повинна бути сухою значить пиріг готовий. Можна залишити як є або обсипати пудрою, глазур’ю це желание…

Відео рецепт 👇