Морквяний кекс з глазурю з рисового борошна

Морквяний кекс з глазур’ю з рисового борошна простий рецепт. Морквина ІДЕАЛЬНО поєднується в шоколадом в цих м ^ яких мафінах 😍

Інгредієнти

(⌀7 см 14 шт.):

Тісто:
🍚 Рисове борошно 160 г
🌽 Кукурудзяний крохмаль 80 р
🌰 Мелені волоські горіхи 150 г
🥛 Вівсяне молоко 200 мл
🥕 Терта морква 100 г
🥃 олія Оливкова 60 г
🍯 Сироп топінамбура 120 р
🍇 Родзинки 30 г
🍋 Сік лимона 2 ст. л
🥄 Сода 0,5 ч. л
💥 Імбир 0,5 ч. л
⏳ Кардамон 0,5 ч. л
🍫 Шоколад без цукру 50 г

Морквяний кекс з глазур’ю з рисовим борошна покроковий рецепт

1. У мисці змішати масло, вівсяне молоко, сік, сироп, імбир, кардамон, моркву і родзинки. В окрему миску просіяти рисове борошно, крохмаль і соду.

2. Суху суміш змішати з морквяної, додати розмелені в середню крихту горіхи. Залити тісто по формах, заповнюючи їх на 3/4 объема.

3. Випікати при 180°с 20 хвилин. Остиглі мафіни прикрасити розтопленим темперований шоколадом.

Відео рецепт 👇