Шоколадний Мус з какао і авокадо Гордона Рамзі

Як смачно зробити Шоколадний Мус з какао і авокадо Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2 великих стиглих авокадо, очищених від шкірки і кісточок
3-4 ст. л. рідкого меду за смаком
1 ч. л. ванільного екстракту
50 г сирого какао-порошку

Шоколадний Мус з какао і авокадо Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Покладіть авокадо в кухонний комбайн і збийте до отримання однорідної маси. Додайте 3 столові ложки меду з ваніллю і какао-порошком і знову збийте до отримання однорідної массы.
2. Спробуйте і при необхідності додайте більше меду. Розлийте мус по 8 келихах для шота або солодкого вина і поставте їх у холодильник на годину перед подачей.
3. ЯК ВИМІРЯТИ МЕД.
З–за того, що мед такий липкий, його буває важко точно виміряти – так багато може залишитися на ложці! Однак, якщо ви покриєте мірну ложку тонким шаром масла без запаху, наприклад арахісової, воно відразу ж зісковзне, гарантуючи, що потрібну кількість меду буде використано при приготовлении.