фісташковий Крем ганаш для торта

фісташковий Крем для ганаш простий рецепт торта.

Інгредієнти

На два прошарки в торт d16 см, знадобиться:
-білий шоколад 33%- 100 гр
-вершки 33 (1)-115 гр
-вершки 33 (2)-140 гр
-глюкозний сироп -20 гр
-фісташкова паста -2 чл
-желатин -4 гр

фісташковий Крем ганаш для торта покроковий рецепт

1. З’єднуємо вершки (115гр), глюкозний сироп і нагріваємо до 55-60 градусів. Додаємо набряклий листової желатин (якщо у вас порошковий желатин, то на 4 гр желатину потрібно буде взяти 24 гр води) Паралельно відправляємо шоколад растапливаться.

2. Це можна зробити за допомогою мікрохвильовки, імпульсами за 10 сек. Додаємо розтоплений шоколад до гарячих вершків. В кінці додаємо фісташкову пасту і пробиваємо масу блендером. Намагайтеся, щоб утворювалося менше пузырей.
3. В цей час крем вже охолоне і буде приблизно 40 градусів. Це потрібна для нас температура. Головне – не вище! Додаємо холодні вершки (140 гр). Пробиваємо блендером.

4. Накриваємо плівкою в контакт і прибираємо в холодильник на 8 годин, можна на ніч. По закінченні часу крем збиваємо до щільного состояния.

Відео рецепт 👇