Чорничний чізкейк з сиром, рікоттою і лохиною

Чорничний чізкейк з сиром, рікоттою і лохиною простий рецепт в духовці. Божевільний чізкейк з чорничним джемом 🤤, дуже ніжна текстура і потрясний смак 😍

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр: 82/7.1/3.5/5.3
Вага: 1.173 гр

2 яйце + 1 білок
Рікотта ( Unagrande) -250 гр
М’який сир 0%- 250 гр
Сир у брикеті 0%- 100 гр
Крохмаль кукурудзяний – 20 гр
Підсолоджувач за смаком
ванілін
Лохина -125 гр

Для джему:
Чорниця -200 гр
Вода – 60 мл
Кукурудзяний крохмаль -13 гр
Підсолоджувач

Чорничний чізкейк з сиром, рікоттою і лохиною покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температуріурів ☝️ Рікотту, м’який сир, сир у брикеті, збити блендером до однорідності. Додаємо иички і збиваємо міксером на повільній швидкості 7 секунд, далі додати підсолоджувач , крохмаль і ванілін і так само збити ще 6-7 секунд. Додати голубчику і перемішати. Форма для випікання повинна бути високою, так як при випікання чізкейк значно поднимется.
2. Я використовувала металическое кільце діаметром 16 див. Дно форми я застелила фольгою всередину форми виклала папір для випікання. Потім масу для чізкейку перелити у форму і трохи потрясти, для однорідності . Поставити в попередньо розігріту духовку до 200 градусів на 30-35 хвилин. Даємо охолонути в духовці з відчиненими дверцятами до кімнатної температури і прибрати в холодильник на ночь.

3. Джем. У сотейник Викладаємо черничку і підсолоджувач , ставимо на вогонь поки не почне виділятися сік. Окремо змішуємо крохмаль з холодною водою до однорідності і вливаємо в сотейник до чорниці . Варимо на повільному вогні постійно помішуючи до загустіння маси. Викладаємо джем на чіз і відлітаємо в 🚀.