Вершково полуничний крем для торта

Вершково полуничний крем для торта простий рецепт. Ароматна, легка, стабільний – цей полуничний 🍓 крем підійде для з’єднання коржів для торта, обробки кексів і капкейків, складання тістечок, як начинка в булочки і остиглі пончики.

Інгредієнти

Вихід: близько 1 кг

300 г очищеної полуниці 🍓
150 г вершкового масла 🧈кімнатної температури
220 г цукрової пудри
360 г вершкового сиру
20 г пудри з сублімованої полуниці

Вершково полуничний крем для торта покроковий рецепт

1. Полуницю подрібніть блендером і перекладіть в сито, щоб стік сік. Збийте вершкове масло з цукровою пудрою в легку повітряну масу. Якщо використовуєте стаціонарний міксер, встановіть насадку «лопатка».

2. У три-чотири прийоми додайте вершковий сир. Не забувайте лопаткою зчищати крем зі стінок чаші. Коли весь сир втрутиться в крем, почніть поступово, невеликими порціями, додавати полуничне пюре.

3. В останню чергу введіть порошок з сублімованої полуниці. Ще раз збийте і ретельно перемішати лопаткою. Ніжний і дуже смачний полуничний крем – хоч ложкою їж!

Відео рецепт 👇