Булочки з корицею і глазурю

Сьогодні готуємо з вами прості булочки з корицею, але з цікавою глазур’ю зверху! Як зробити Булочки з корицею і глазур’ю рецепт простий.

Інгредієнти

🥣Тісто:
– 6 г дріжджів для здоби
– 500 г пшеничного борошна
– 200 мл води
– 5 г солі
– 75 г цукру
– 75 г вершкового
– 2 великих яйця

🥣Начинка:
– 60 г цукру
– 20 г вершкового масла
– 5 г меленої кориці

🥣Крем:
– 1 плитка білого шоколаду
– 4 ст. л. 15% вершків
– 3 ст. л. сирного сиру

Вершкове масло і яйця повинні бути теплими, щоб не сповільнювати бродіння тіста.

Булочки з корицею і глазур’ю покроковий рецепт

1. Змішайте теплу воду і 3 ст. л. цукру. Всипте дріжджі, перемішайте віночком. Накрийте рушником і залиште в теплі на 15-20 хвилин. Як тільки з’явиться «шапка», можна замішувати тісто. Коли дріжджі піднімуться, додайте яйця, сіль і цукор, перемішайте і тільки після цього додавайте муку.
2. Вмешивайте масло поступово. Як тільки тісто буде замішано, накрийте миску рушником і залиште в теплі на 30 хвилин. Зробіть першу обминку,, просто змішавши тісто рукою. Тісто має стати однорідним і не липнути до рук. Накрийте рушником і поставте в тепло ще на 30 хвилин. Поділіть тісто на 2 частини, накрийте їх плівкою і дайте відпочити 10-15 хвилин. Одну частину тіста розкачайте качалкою в прямокутний пласт товщиною 3 мм.
3. Змастіть тісто розтопленим вершковим маслом, 2-3 см знизу повинні залишитися не змазаними. Посипте тісто корицею і цукром (крім нижнього краю). Скачайте тісто в щільний рулет. Нижній край тіста змочіть водою і притисніть. Форму для випічки змастіть вершковим маслом. Готовий рулет наріжте на круглі диски. Укладіть їх у форму і накрийте плівкою, залишивши в теплі на 30 мин.

4. Для крему шоколад розламайте на шматочки, додайте в нього вершки, розтопіть на водяній бані, додайте сирний сир. Випікайте синабоны в духовці 15 хвилин при температурі 160°С. Викладіть крем на гарячі синнабоны відразу після випічки — нехай він повністю їх просочить. З малиною вийшло просто нереально вкусно.

Відео рецепт 👇