Домашнє печиво пісочне на вершковому маслі

Як зробити домашнє печиво пісочне на вершковому маслі в духовці рецепт простий. Тижня не проходить, щоб я не приготувала ці печеньки, улюблені ласощі моїх дітей!🍪Рецептом з вами обов’язково поділюся, він дуже простий!

Інгредієнти

200 гр. вершкового масла
120 гр. цукру
1 ч. л. ванільного цукру
2 яйця
350-400 гр. борошна
1 ч. л. розпушувача

Домашнє печиво пісочне на вершковому маслі покроковий рецепт

1. У мисці змішуємо м’яке вершкове масло, ванільний цукор і звичайний цукор. Додаємо два яйця і знову перемішуємо. Далі поступово додаємо борошно і розпушувач, замішуємо тісто. Тісто формуємо кулю, загорнути у харчову плівку і прибираємо в холодильник на час.
2. Розкачуємо тісто і з допомогою формочок, вирізаємо печиво. Перед випіканням печиво можна посипати цукром, оскільки на їх поверхні з’явитися гарна зернистость.
3. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 180 градусів близько 12-15 хвилин, до легкого золотистого кольору. Приємного апетиту!