Бісквітний торт Молочна Дівчинка з кремом зі сметани

Як зробити Бісквітний торт Молочна Дівчинка з кремом зі сметани простий рецепт.

Інгредієнти

Коржі:
•Борошно-200 гр.
•Розпушувач-8 гр.
•Вершкове масло-70 гр.
•Згущене молоко-банку(280 гр.)
•Яйце-2 шт.

Крем:
•Сметана 20%-200 гр.
•Вершки 33%-350 мл
•Сирний сир або сир-150 гр.
•Цукор-60 гр.

Бісквітний торт Молочна Дівчинка з кремом зі сметани покроковий рецепт

1. Для приготування коржів яйця збиваємо міксером. Додаємо згущене молоко, розтоплене(охолоджене) вершкове масло збиваємо міксером. Вводимо просіяне борошно з розпушувачем і знову збиваємо міксером до однорідної маси. Тісто готово.
2. Розподіляємо тісто по колу на пергаменті або по рознімної формі, у мене форма 18 см, знадобилося приблизно 1.5-2 ст. л тесту на кожен корж. Відправляємо в попередньо розігріту духовку на 180С 6-8 хвилин(дивіться по своїй духовці).І так з кожним коржом.
3. Готуємо крем. Сметани, вершки і цукор збиваємо міксером. Потім додаємо сирний сир(або маскарпоне) і знову збиваємо до однорідної маси. В кремі не повинно бути комочков.
4. Збираємо торт: коржі можна просочити 1:1 вода + цукор, потім промазуємо кожен корж кремом. І відправляємо готовий торт в холодильник мінімум на 5 часов.