Полуничний сирний десерт з желатином і желе

Простий рецепт повітряного ласощі, на який ви витратите 20 хвилин вашого часу🤗 Як зробити смачний Полуничний сирний десерт з желатином і желе рецепт простий.

Інгредієнти

Вихід: 4 великі порції

Сирний мус:
Сир-250гр
Молоко-100г
Цукор-80гр
Вершки 33%-200гр
Желатин-8г (220 блюм)
Вода для желатину-40г

Желе
Полуниця –200гр
Цукор–30г
Желатин–4г (220 блюм)
Вода для желатину –20гр

Полуничний сирний десерт з желатином і желе покроковий рецепт

1. Желатин замочити в холодній воді. Молоко з цукром довести до кипіння, додати желатин. Вилити на сир, пробити блендером.

2. холодні вершки Збити до м’яких піків (консистенція підталого морозива) і змішати з сирною основою. Розлити по креманкам і відправити в холодильник.

3. В цей час готуємо ягідне желе.
Желатин замочити в холодній воді. Полуницю нарізати. Змішати з цукром і довести до кипіння. Зняти з вогню. Додати желатин. Вилити поверх сирного мусу і дати охолонути в холодильнику 15-30 хвилин. ⠀ Можна подавати до столу. Десерт виходить легким, повітряним і дуже нежным.