Гарбузовий бісквіт

Як смачно зробити Гарбузовий бісквіт в духовці для простий рецепт торта покроковий в домашніх умовах швидко. Смачний, соковитий, ніжний і яскравий гарбузовий бісквіт – дуже рекомендую🔥можна використовувати в збірку торта, можна з’їсти просто так 😍 готувати простіше простого! Навіть яйця збивати не треба) все перемішати і готово.

Інгредієнти

на 2 форми діаметром 16 см:

✔️200 г гарбузового пюре
✔️100 г рослинного масла без запаху (у мене оливкова)
✔️2 яйця
✔️180 г цукру
✔️190 г борошна + 7 г розпушувача
✔️Можна додати спеції за смаком – кориця, мускатний горіх

Гарбузовий бісквіт покроковий рецепт

1. Для гарбузового пюре необхідно запекти гарбуз при 150 градусах приблизно 3 години до м’якості. Далі гарбуз подрібнити в блендері в пюре (додати трохи води).
2. До гарбузовому пюре додаємо масло, яйця і перемішуємо вінчиком, вводимо цукор, перемішуємо, додаємо просіяне борошно і розпушувач, перемішуємо вінчиком до однородности.

3. Тісто ділимо на 2 кільця діаметром 16 см і випікаємо при 170 градусах до сухої палички. Кожен бісквіт охолодити на решітці не перевертаючи кольца.

4. Акуратно витягаємо і прибираємо в харчовій плівці в холод на 3-5 годин, потім дістаємо і ділимо кожен бісквіт на 2 коржа для складання торта.

Відео рецепт 👇