Інгредієнти
Для одного бісквітного коржа (нам потрібно 3 бісквіта) :
Яйця – 3 шт.
Щіпка солі
Цукор – 220 гр.
Рослинне масло – 120 мл
Сметана – 300 гр.
Молоко – 20 мл
Борошно – 280 гр.
кокосова стружка – 40 гр.
Сода – 1 ч. л.
Розпушувач – 1 ч. л.
Крем:
Згущене молоко – 2 банки
Молоко – 120 мл + (700 мл гарячого молока)
Крохмаль – 90 гр.
Кокосова стружка – 200 гр.
Вершкове масло кімнатної температури – 360 гр.
Торт Раффаелло з кремом зі згущеного молока і кокосової стружки покроковий рецепт
В яєчну суміш по одній столовій ложці додаємо борошно (консистенції тісто показано на відео). Так з даної кількості тісто виходить один бісквіт на розмір 40*32. Спекти таким же способом ще 2 коржа. Випікати при 180° 20 -25 хвилин до сухої зубочистки.
Молоко 120 мл Згущене молоко і крохмаль, перемішуємо до однорідної консистенції, дану масу вливаємо в гаряче молоко і майже постійно перемішуючи уварюють на слабкому вогні, Після того як час почне булькати варимо ще 2-3 хвилини, Прибираємо з вогню, додаємо кокосову стружку і закриваємо плівкою вконтакт. Чекаємо поки крем буде кімнатної температури.
Вершкове масло кімнатної температури збиваємо до пишної білий маси, і по одній ложці додаємо заварний крем, крем бажано прибрати в холодильник на кілька часов.
1. Кожен корж просочуємо, я використовувала вершки і змащуємо кремом
2. Я спекла 3 коржа і в мене вийшов великий торт вагою 5 кг.
Відео рецепт 👇