Чізкейк з яблуками, корицею і карамеллю

Як зробити смачний Чізкейк з яблуками, корицею і карамеллю рецепт простий.

Інгредієнти

🔸Основа:
✅200 г печива
✅90 г топленого масла

🔸Крем:
✅1 кг Філадельфії, кімнатної температури
✅250 г цукру
✅кориця, цедра лимона і ваніль за смаком
✅4 яйця
✅2 столові ложки борошна
✅120 мл білого йогурту

🔸Яблучний шар:
✅5 великих яблук
✅сік 1 лимона
✅кориця за смаком
✅2 ложки цукру

🔸Карамель:
✅175 р цукру
✅30 мл води
✅250 мл вершків
✅1 столова ложка меду

Чізкейк з яблуками, корицею і карамеллю покроковий рецепт

1. Подрібнити печиво і змішати з топленим маслом. Викласти сумішшю форму для випічки діаметром 24 см, покриту пергаментним папером. Випікати при 170 ° протягом 13 хв. Нехай остынет.

2. Начинка: Змішайте сир з цукром, корицею, цедрою і ваніллю. По одному додавати яйця. Змішайте з йогуртом і борошном. Вилити крем на основу і випікайте при 250 ° протягом 10 хв. Потім зменшити температуру до 90 ° (не відкриваючи її) і дайте чізкейк готуватися ще 40 хвилин. Вийміть і охолодіть. Потім помістіть його в холодильник на кілька годин. Зніміть ножем від країв форми і вийміть з нее.
3. Яблучний шар: Наріжте скибочками яблука, додайте цукор, лимонний сік і корицю і дайте їм готуватися протягом декількох хвилин на слабкому вогні. Вони небагато пом’якшаться. Охолодіть і викладіть на холодний чизкейк.

4. Готуємо карамель: Розігріти вершки в каструлі.
Окремо змішайте цукор, воду і мед. Дайте суміші готуватися на середньому /слабкому вогні, поки не отримаєте красиву блискучу бурштинову карамель (якщо в якийсь момент цукор кристалізується, не турбуйтеся, продовжуйте готувати на повільному вогні і він знову розтане). Тоді зніміть каструлю з вогню і вливайте теплі вершки, постійно помішуючи (будьте дуже обережні). Поставте все назад на вогонь і продовжуйте готувати ще пару хвилин. Дайте охолонути і полити карамеллю чизкейк.