ПП штрудель з лаваша з яблуками, грушами і сирком

Як смачно зробити ПП штрудель з лаваша з яблуками, грушами і сирком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр – 94/3,5/0,3/20,1
Вихід 600 гр.

✅тонкий бездріжджовий лаваш – 1 аркуш (або безрожжевое листкове тісто)
✅яблука – 200 гр.
✅груші – 200 гр.
✅творорожок 5% – 150 гр.
✅мед – 1 ст. л.
✅сирий жовток
✅молоко 30 мл
✅кориця та інші спеції – за смаком
✅сік лимона

ПП штрудель з лаваша з яблуками, грушами і сирком покроковий рецепт

1. Яблука і груші ощичаем від шкірки і серцевини. Нарізаємо на маленькі кубики і тушкуємо на антипригарній сковороді до м’якості, підлив водички (5-7 хвилин). Посипаємо корицею. Скроплюємо соком лимона🍋
2. Розтоплюємо мед або беремо рідкий. Додаємо до яблук (плиту вже вимикаємо) і перемішуємо. Розкачуємо лаваш (тісто) і змащуємо сирком, далі викладаємо всю начинку.
3. Звертаємо (скручуємо) і змащуємо верхівку жовтком з молоком. Ставимо в розігріту до 180 гр. духовку на 15 минут.