Гарбузовий брауні з яблуками

Самий осінній, в міру солодкий і вологий яким повинен бути брауні, мої і не зрозуміли, що він з гарбуза 😄 Як смачно зробити Гарбузовий брауні з яблуками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🔸Гарбуз 500 гр
🔸Яблука 3 шт або 2 банана
🔸Какао 6 ст. л
🔸Рисове борошно 4 ст. л
🔸Яйця 4 шт
🔸Розпушувач 1 ч. л
🔸Щіпка солі, ванілін
🔸Підсолоджувач. Я брала 2 ст. л сиропу топінамбур
🔸Волоські горіхи за бажанням

Гарбузовий брауні з яблуками покроковий рецепт

1. гарбуз Порізати на часточки, розділити яблука навпіл, очистити від кісточок. Гарбуз і яблука запекти до м’якості. Відокремити білки від жовтків. Білки збити з дрібкою солі до стійких пиков.
2. Гарбуз, яблука (можна прибрати шкірку, можна залишити, якщо не сильно жорстка), жовтки і всі інші інгредієнти, крім збитих білків, все перемішати, пробити блендером (можна занурювальним, який є).
3. Потім акуратно вмішати білки. Перемішати. За бажанням додати мелені волоські горіхи. У духовку 180 гр на 30-40 мин.
4. Дуже смачно було їсти з шматочками манго, прям не передати як смачно. До брауні хочеться чогось свіжого, апельсин, манго, мороженое.