Синнабоны з корицею і помадкою з маскарпоне

Як смачно зробити Синнабоны з корицею і помадкою з маскарпоне простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

250 мл молока
7 гр дріжджі
100 гр цукру
1 пачка ваніліну
2 яйця
40 гр вершкового масла
35 мл рослинного масла
550 – 650 гр борошна
0,5 ч. л солі

Для посипання:
150 гр цукру
15 гр кориця
75 гр вершкового масла

Для помадки:
1 варіант
250 гр сиру маскарпоне
60 гр цукрової пудри
2 варіант
100 гр сметани 20%
100 гр цукру
100 гр пастоподібного сиру

Синнабоны з корицею і помадкою з маскарпоне покроковий рецепт

1. Для початку приготуємо опару. У миску наллємо тепле молоко, додати дріжджі, 1 ст. л цукру 2 ст. л борошна.Всі перемішаємо і залишимо на 15 хвилин. Як тільки на дріжджах з’явиться шапочка додаємо цукор, що залишився, ванілін, сіль,яйця, розтоплене вершкове масло, олію і борошно.Замішуємо м’яке тісто.Тісто вимішуємо до тих пір, поки воно не перестане липнути до рукам.

2. Потім кладемо в миску і прибираємо в тепле місце на 1,5 – 2 години для підйому. Як тільки тісто підійде, обминаємо його і знову залишаємо на 15 хвилин, щоб воно відпочило. Потім розгортаємо в прямокутник товщиною 5 мм, Змащуємо м’яким вершковим маслом. Цукор змішати з корицею і посипаємо на розкатаний пласт тіста рівномірно. Звертаємо в рулет і нарізаємо на 16 шматків розміром 4 см.

3. Викладаємо на деко застелений пергаментом на відстані 1 см між кожною булочкою. Накриваємо кухонним рушником і залишаємо на расстойку хвилин на 30. Розігріваємо духовку до 180 градусів і відправляємо булочки випікатися на 30 хвилин. Поки печуться синнабоны приготуємо помадку. Змішати сир з цукровою пудрою. Готові булочки залишаємо 5 хвилин, поки вони теплі змащуємо помадкою. Синнабоны в теплому вигляді просто казка

Відео рецепт 👇