Яблучно-вишневей пиріг

Яблучно-вишневей пиріг простий рецепт в духовці. Рецепт аж від 2010 р і я його обожнюю. Коли побачила на смачному блозі і він мене підкорив🔥🔥🔥

Інгредієнти

яблуко середня 2 шт
пшеничне борошно 350 г (у мене ц/з дрібного помелу, можна звичайну)
щіпка солі
розпушувач 1,5 ч. л.
вершкове масло 150 грам
цукор 120 р
яйця 2 шт.
молоко 170 мл
вишня 200 г

Для мигдальної скоринки:
Мигдальної мелений – 1 ст л
Цукор -1 ст л
Білок

Яблучно-вишневей пиріг покроковий рецепт

1. Збити масло з цукром, додати яйця і знову збити. Додати розпушувач і сіль і по черзі всипати борошно і вливати молоко, перемішуємо. додати в тісто яблука і викласти у форму. Зверху вишню і втиснути її в тесто.

2. Для мигдальної скоринки змішати всі інгредієнти і покрити тесто.

3. Випікати в розігрітій до 180 гр духовці 50-60 хв. Ти тільки спробуй!

Відео рецепт 👇