Черемховий пиріг без цукру і глютену

Як зробити Черемховий пиріг без цукру і глютену рецепт простий.

Інгредієнти

🔸️100 р черемхового борошна
⠀🔸️130 г мигдальної муки
⠀🔸️200 г мальтит (кокосовий цукор)
⠀🔸️4 яйця
⠀🔸️½ склянки рубаних волоських горіхів
⠀🔸️¼ ч. л. розпушувача
⠀🔸️1 щіпка солі

Черемховий пиріг без цукру і глютену покроковий рецепт

1. мигдалеву Борошно і черемхове змішати в мисці. ⠀ Додати розпушувач і дрібку солі, мальтит. Все перемішати. ⠀ Додати 4 яйця і знову перемішати віночком до однорідності. ⠀
2. До суміші додати рубані волоські горіхи і знову перемішати. ⠀ Тісто викласти у форму діаметром 18-20 см і випікати в розігрітій до 180С° духовці 40-50 минут.
3. Готовність перевірити дерев’яною шпажкою. ⠀ Готовий пиріг остудити у формі, потім вийняти і подавати до столу.