Пиріжки з повидлом на молоці

“Мама, хочу пиріжки, як в школі” Кращі слова для мене, не встиг Назар цього сказати, як я отвешивала інгредієнти. Я не шукала рецепти, вирішила навіщо мені чужі рецепти, я потраплю в яблучко зі своїм. Як зробити Пиріжки з повидлом на молоці рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

дивиться нижче

Пиріжки з повидлом на молоці покроковий рецепт

1. В діжу міксера відправляємо – 265 г молока, 2 яйця с1, 80 г цукру, 10 г ванільного цукру, 20 г пресованих дріжджів (7 г сухих). Перемішуємо вінчиком небагато. Додаємо борошно (у мене Макфа) 530 р. Починаємо замішування, насадка гак. Через 6 хвилин вводимо 5 г солі. Ще через 6 хвилин починаємо вводити вершкове масло 100 грам 82,5% жирності кімнатної температури, порізане на невеликі шматочки. Продовжуємо заміс ще 7-8 минут.
2. Чисту ємність змащуємо рослинним маслом і перекладаємо в неї тісто. Накриваємо харчовою плівкою. Як тільки тісто збільшиться в 2.5 рази, робимо обминку. Чекаємо, щоб тісто ще раз поднялось.
3. Після другого підйому, перекадываем тісто на стіл. Ділимо на шматочки по 50 р. Кожен шматочок потрібно заокруглити і залишити під плівкою на 10 хвилин. Після розкачуємо кожен кульку товщиною близько 1 см. Викласти повидло 25-28 г.
4. Сформувати пиріжок. Перекладаємо на деко, застелений пекарської папером. Накриваємо плівкою і даємо растояться близько години. Змастити жовтком + молоко (1÷1) Випікати 20 хвилин при температурі 170°.