Панна котта з джемом на вершках і желатині без цукру

Як смачно зробити Панна котта з джемом на вершках і желатині без цукру простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

на 2 порції (стакани об’ємом 250-300мл)

• желатин 10г + 50мл води
• вершки 250мл 10-15%
• джем 150г
• підсолоджувач за смаком (у мене мед 1ст.л)

Панна котта з джемом на вершках і желатині без цукру покроковий рецепт

1. Желатин заливаємо водою і ворожимо йому набухаться 😄 хвилин 10. ⠀ Потім в сотейнику змішуємо джем, який виготовлений без додавання цукру, фруктози і глютену. На основі натурального підсолоджувача – стевії.

2. Воду і половину набряклого желатину. ⠀ Нагріваємо, щоб желатин весь розчинимося, але не кип’ятимо! ⠀ Розливаємо по склянку і прибираємо в холодильник для стабілізації. ⠀

3. Після вливаємо в сковороду вершки, додаємо залишився желатин, підсолоджувач і так само даємо желатину повністю розчинитися, але масу не кип’ятимо. ⠀

4. Розливаємо по склянку і відправлю в холодильник на стабілізацію. ⠀ Як застигло – можна подавать.

Відео рецепт 👇