Кавовий крем для просочення торта

Як приготувати смачний Кавовий крем для просочення торта рецепт простий. Можна використовувати для: 1. Просочення тортиків; 2. В креми; 3. Бісквіти…та куди завгодно. Я використовую для просочення і в крем шоколадного тортика, для просочення торта Тірамісу, в ганаши для макаронс☕. Мій рецепт, а ваше ❤

Інгредієнти

– 120 гр розчинної кави
– 220 гр води
– 220 гр цукру

Кавовий крем для просочення торта покроковий рецепт

1. Кави і воду довести до кипіння. Окремо карамелизовать цукор (в сотейнику на середньому вогні, помішуючи, розчинити цукор). В отриману карамельну масу повільно, помішуючи додати кофейную.
2. Уварити масу на 1/2 частину від загальної маси. Остудити. Зберігати в холодильнику в герметичній упаковці. Паста виходить дуже концентрована і ароматная.
3. Вистачить на довго. Працювати з карамеллю треба обережно!!! Сотейник (каструлю) краще взяти великого размера.