Шоколадно-бісквітний торт з заварним кремом

Як смачно зробити Шоколадно-бісквітний торт з заварним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Торт «Ферерро-Роше».

Інгредієнти

🍫Шоколадний бісквіт:
⁃ Какао – 45 р.
⁃ Борошно – 250 р.
⁃ Цукор – 300 р.
⁃ Розпушувач – 15 р.
⁃ Яйце – 2 шт.
⁃ Олія соняшникова – 150 р.
⁃ Молоко – 270 р.

🍮Карамель:
⁃ Вершки – 130 р.
⁃ Цукор – 80 р.
⁃ Глюкозний сироп – 50 р.
⁃ Вершкове масло – 30 р.
⁃ Шоколад темний – 30 р.

Шоколадний крем 🧁
⁃ Сирний сир – 450 р.
⁃ Вершки – 100 мл
⁃ Цукрова пудра – 50 г
⁃ Темний (або молочний) шоколад – 100 р.

🥛Крем на вершках:
⁃ Сир сирний – 450 р.
⁃ Вершки 33% – 80 р.
⁃ Цукрова пудра – 70 р.

🧈 Крем на маслі:
⁃ Масло 82,5% – 120 р. (Кімнатної температури)
⁃ Цукрова пудра – 70 р.
⁃ Сир сирний – 400 р.

Шоколадно-бісквітний торт з заварним кремом покроковий рецепт

1. Техніка приготування: Всі інгредієнти перемішуємо з допомогою міксера Ділимо на 4 рівних частини (бісквіта). Випікаємо при температурі 180 градусів 15-20 хвилин до сухої шпажки. У сотейнику змішуємо цукор і сироп, ставимо на вогонь, топимо до карамельного кольору, періодично помішуючи. Вершки розігріваємо в мікрохвильовці, вони повинні бути горячие.
2. Коли карамель буде готова (розтануть всі кристали цукру), можемо додавати вершки. Карамель буде вирувати, треба почекати поки вони з’єднаються, а потім перемішати і прибрати з вогню. Як карамель охолоне – додати вершкове масло. В кінці додаємо шоколад. Сирний сир, вершки, цукрову пудру, перемішати і злегка збити з допомогою міксера. Шоколад розтопити і змішати з кремом. Важливо, щоб крем був кімнатної температури, інакше шоколад може перетворитися в крупицы.
3. Всі інгредієнти з’єднати, перемішати до однорідності і потім збити до стабільності. Фундук 300 гр обсмажити і подрібнити в блендері або за бажанням залишити крупно. Збираємо по схемі : бісквіт / крем/ тортики / карамель /фундук /бісквіт /крем /бортики /карамель / фундук ітд. Масло з’єднати з пудрою і збити до білого, потім додати сирний сир і ретельно перемішати. Використовувати сразу.