Шоколадний крем ганаш для вирівнювання торта

Як смачно зробити Шоколадний крем ганаш для вирівнювання торта простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рецепт ганаша вирівнювання, яким користуюся сама.

Інгредієнти

370 гр Темний шоколад (54-64%)
180 гр Вершки
210 гр Вершкове масло
44 гр Глюкозний сироп

Шоколадний крем ганаш для вирівнювання торта покроковий рецепт

1. Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовці імпульсами за 30 секунд (кожні 30 секунд діставати і перемішувати силіконової лопаткою, середня потужність). Вершки з глюкозою довести до кипіння, але не кип’ятити (80-85 ° С). В три етапи ввести вершки в шоколад, кожен раз пробивати заглибним блендером, остудити до 28-29 градусів С.

2. Вершкове масло кімнатної температури збити в деже міксера (у великій мисці якщо користуєтесь ручним міксером) насадкою віночок до посветления і збільшення маси в об’ємі. Ввести остиглий шоколад у збите масло, збити віночком до объединения.
3. Перед використанням вимішати силіконової лопаткою від бульбашок. Все, ганаш ідеальний і готовий до покриття торта)).

4. Якщо шоколад був дуже теплим і масло попливло – залиште в холодильнику на 20-30 хвилин, вимісіть, використовуйте. Такий ганаш можна готувати про запас, заморожувати і зберігати на морозі месяц.

Відео рецепт 👇