Цукрове печиво з корицею та імбиром

Як зробити смачний цукрове печиво з корицею та імбиром рецепт в духовці.

Інгредієнти

-125 гр вершкового масла
-100 гр білого цукру
-100 гр коричневого цукру
-2 ст. л. меду
-1 яйце С0
-310 гр борошна
-2 ч. л. соди
-1 ч. л. меленої кориці
-1 ч. л. меленого імбиру
-1 ч. л. какао
-1/4 ч. л. солі
-цукор для обвалювання

Цукрове печиво з корицею та імбиром покроковий рецепт

1. Збити м’яке масло з двома видами цукру. Збити 2-3 до пишної світлої маси. Додати мед і яйце і добре перемішати. Змішати всі сухі інгредієнти між собой.
2. Об’єднати маслянно-цукрову суміш з сухою і замісити м’яке тісто. Скачати кульки розміром з волоський горіх і обваляти в гору сахаре.
3. Викласти на деко застелений пергаментом печеньки на відстані 5 см один від одного (т. к. вони добре розходяться при випіканні).
4. Кульки злегка придавити з допомогою рук. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при 160° хвилин 12-15.