Ягідний крамбл без вівсянки

Ягідний крамбл без вівсянки простий рецепт. У мене вже було кілька рецептів класичного крамбла (на вівсяних пластівцях), вирішила урізноманітнити, на цей раз зробити його по – іншому 🙂 Основа така ж , внизу ягідки, а зверху посипання з рисової муки зеленої гречки 😀

Інгредієнти

Крамбл
🔸борошна зеленої гречки – 60 гр
🔸рисове борошно – 60 г
🔸кокосове масло – 45 гр
🔸кокосовий цукор – 20 гр (можна пару ложок сиропу топінамбура )
🔸мікс горіхів (можна будь-які , обов’язково кладіть, з ними смачніше ) – 50 гр
🔸сіль щіпка

Начинка
🔸будь-яка ягода (у мене вишня ) – 350 гр
🔸кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л
🔸сироп топінамбура , кокос.цукор – 2 ст. л (кладіть за смаком, можна без нього, якщо ягода солодка )

Ягідний крамбл без вівсянки покроковий рецепт

1. Для крамбла змішати обидва види борошна, сіль, горішки (краще трохи подрібнити) , цукор, додати м’яке кокосове масло, добре перемешать.

2. Виходить волога крихта. Змішати ягоди (якщо заморожені – злити воду з крохмалем , сиропом , викласти на дно формы.

3. Зверху посипати крихтою. Випікати в розігрітій до 170 градусів 15-20 хвилин (до золотистої скоринки).