Покриття для паски, білковий крем який не кришиться

Чим же ми покриваємо наші паски? Білковий крем або меренга. З цим рецептом працюю мильОн років. Сподіваюся, ви його полюбите, як і я. Я називаю цей рецепт 12-ти хвилинка, зараз зрозумієте чому. Покриття для паски, білковий крем який не кришиться простий рецепт.

Інгредієнти

Нам знадобиться :
3 білка ( ми працюємо на пастеризованих це приблизно 120 гр )
230 гр цукру
3 ст ложки води.

Покриття для паски, білковий крем який не кришиться покроковий рецепт

1. Готується на водяній бані. Розмішуємо всі інгредієнти в каструлі або чаші . Ставимо все на водяну баню, коли вода вже закипіла і починаємо збивати міксером . 4 хвилини на мінімальній швидкості, 4 хвилини на максимальній швидкості, далі знімаємо з водяній бані і збиваємо ще 4 хвилини .
2. За цей час меренга стане щільна і буде тримати форму. Дуже важливо, щоб білки не потрапило ні грама жиру і для цього посуд повинна бути ідеально чиста. Покриваємо остиглі куличи.
3. Меренга підсохне зверху , але не буде кришитися при нарізуванні, її дуже люблять діти, так і дорослі) А ще цим кремом ви можете прикрашати капкейки)). Користуйтеся на здоров’я)