Меренговый торт з фісташковим кремом

Як зробити смачний Меренговый торт з фісташковим кремом рецепт простий 🎂 ДОБРОГО ЧАСУ ДОБИ ДОРОГІ МОЇ🧡 Я це дуже ціную🧡 Нехай все, що ви мені бажаєте повернеться до вас в багаторазовому розмірі🤲🏻 Дякую що ви в мене є😘🧡

Інгредієнти

МЕРЕНГОВЫЙ КОРЖ
✅Білки-200 г
✅Цукор -280 р
✅Кукурудзяний крохмаль-30 г
✅Сіль-Щіпка
✅Лимонна кислота-Щіпка

ДЛЯ КРЕМУ
✅Вершки-250 г
✅Маскарпоне-250 г
✅Цукрова пудра-100 г
✅Ванільний цукор-1 ч. л
✅Фісташкова паста-60 г

Для прошарку.
Малина-300 г (приблизно). Цукрова пудра-2 ст. л (для посипки).

Меренговый торт з фісташковим кремом покроковий рецепт

1. МЕРЕНГОВЫЙ КОРЖ.
З’єднати в мисці яєчні білки з дрібкою сіллю і лимонною кислотою. Збити до легкої піни, 3 хвилини, на середніх обертах. Далі, дощиком всипати цукор протягом 5 хв. Далі збиваємо до щільної маси, теж на середніх обертах. В кінці просіваємо кукурудзяний крохмаль і збиваємо ще 5 хв. Я збиваю на п’ятірці і на шістці. У загальній складності я збила 20-23 хв. Маса повинна бути досить плотной.

2. Викладаємо на деко і розрівнюємо лопаткою не доходячи до країв. Випікаємо в розігрітій до 160*З 25 хв. Режим верх-низ без конвекцією. Готовий корж перевернути і прибрати папір. Остиглий корж вирізаємо кільцем 16 див. Виходить 2 повних і рівних коржа і 2 не зовсім повних. Тому з них робимо один рівний корж такого ж діаметру. Тонкі краї коржів прибираємо ножем,з’єднуємо їх,і кільцем вирізаємо рівний корж. Таким чином у вас вийде 3 коржа. (дивіться відео).

3. ДЛЯ КРЕМУ.
З’ЄДНАТИ І ЗБИТИ ДО ЩІЛЬНОЇ МАСИ. Починайте збивати з мінімальних обертів,поступово підвищуючи скорость.

4. Для прошарку.
Зверху прикрасила ще фисташками.

Відео рецепт 👇