Як смачно зробити Цукерки іриски маленькі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рецепт ІРИСОК
Інгредієнти
🔥300 г Цукор
🔥150 г Вершки 30%
🔥100 г Вершкове масло 82%
🔥Сіль морська за бажанням
Цукерки іриски маленькі покроковий рецепт
1. Цукор розплавити до бурштинового кольору. Ввести гарячі Вершки. Розмішати до однорідності, варити 1 хвилину. Ввести будь Вершкове масло температуры.
2. Розмішати до однорідності і зняти з вогню. Перелити у форму 20*20 см, застелену пергаментом і змащений маслом. Дати охолонути при кімнатній температуре.
3. Прибрати в холодильник на 2 години або в морозилку на 30-40 хвилин. Нарізати, насолоджуватися смачними цукерками. Якщо ви робите замовлення можна нарізати брусочками і кожну цукерку упаковувати в пергамент.
Відео рецепт 👇