Гарбузовий рулет з рікоттою

Гарбузовий рулет з рікоттою рецепт простий. А у вас є традиція збиратися на вихідні з сім’єю на чаювання з ласощами? Якщо так, то цей осінній рецепт для вас. 😍 А якщо ні, то буде привід почати разом з цим чарівним зігріваючим десертом! 🤤

Інгредієнти

Тісто:
Яйця 3шт
Цукор 60 гр.
Гарбуз 300 гр.
Рисова мука 60 гр.
Розпушувач 8 гр.
Мускатний горіх 3 гр.

Апельсинове карамель
Цукор 250гр
Вода 70гр
Сік апельсина 150гр
Цедра апельсина
Желатин 4г
Кориця за бажанням
Вершкове масло 70гр

Крем:
Рікотта 250 гр.
Вершки 100гр.
Апельсинова карамель 100гр.

Гарбузовий рулет з рікоттою покроковий рецепт

1. Тісто:
Яйця збити з цукром. Відварити і пробити в блендері гарбуз. Змішати всі сухі інгредієнти. Додати гарбуз до яєчної суміші, перемішати. Додати сухі інгредієнти, перемішати. Деко застелити пергаментним папером. Викласти тісто і розрівняти. Випікаємо близько 20 хв. при температурі 180С.

2. Апельсинове карамель.
Цукор з водою розтопити на повільному вогні. Додати апельсиновий сік. Додати розпущений желатин і цедру. Пробити блендером. Охолодити і при 50С додати масло і корицю . Пробити блендером, накрити плівкою в контакт і убратьв холодильник.

3. Крем:
Змішати всі ингредиенты.

4. Збірка.
Після випічки згорнути корж в рулет, дати охолонути. Потім корж змащуємо кремом, додаємо карамель і звертаємо в рулет поступово. Посипати цукровою пудрою і прикрасити за желанию.

Відео рецепт 👇