Печиво Біскотті з сухофруктами і горіхами

Як смачно зробити Печиво Біскотті з сухофруктами і горіхами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Знамениті італійські печива, швидко готуються і довго зберігаються. А якщо симпатично упакувати – чудово доповнять будь-подарунок!

Інгредієнти

100 гр. цукру
100 гр. борошна
2 яйця
200 гр. горіхів і сухофруктів (горіхи попередньо обсмажити на сухій сковорідці 1 хв.)
25 гр. оливкової, рослинного або вершкового масла
0.5 ч. л. розпушувача
щіпка солі
цедра 1/2 апельсина
ванілін або ванільний цукор 1 пакетик

Печиво Біскотті з сухофруктами і горіхами покроковий рецепт

1. Змішуємо яйця, цукор, масло, ванільний цукор перемішати віночком. Додаємо просіяне борошно, розпушувач, цедру апельсина. Додаємо горіхи, перемішуємо. Викладаємо у форму для випічки, у мене форма 10 див. на 30 див., я попередньо виклала пергамент, щоб нічого не прилипло.

2. Запікаємо при 180 гр. 20 хв. дивіться за кексу, він підрум’яниться, готовність перевіряйте зубочисткою, проткніть, вона повинна бути сухою. Дістаємо кекс, остуджуємо, нарізаємо на печиво товщиною 1 див (або менше).

3. Ніж мусить бути гострий, щоб різати, а не кришити. Викладаємо печиво на деко, запікаємо при 180 гр. 10 хв. до золотистого кольору. Зберігається 1 міс. без холодильника.

Відео рецепт 👇