Італійський яблучний пиріг з ваніллю

Як зробити Італійський яблучний пиріг з ваніллю рецепт простий в духовці. Дуже смачний і легкий у виконанні десерт. Готувала половину порції на маленьку форму діаметром 16 див.

Інгредієнти

Для тесту
70г цукру
1 жовток
Насіння половина стручка ванілі
25г розтопленого вершкового масла
60 мл молока
0,5 год л розпушувача
90 г борошна

Для начинки
2-3 яблука, очищені від насіння і шкірки, порізані скибочками.

Італійська яблучний пиріг з ваніллю покроковий рецепт

1. Збити віночком 15 г масла, жовток, 50 г цукру, молоко, насіння ванілі. Просіяти борошно з розпушувачем, додати в тісто, размешать.
2. перелити Тісто у форму, розподілити яблука віялом, змастити рештою олією і присипати залишилися сахаром.
3. Випікати при 180 30-40 хвилин, поки не подрумянится.