Бісквітний торт з кавової просоченням і обліпиховою кремом

Мій іменинний торт і в ньому я зібрала свої улюблені смаки кави і обліпихи. Бісквітні коржі, кавова просочення і обліпиховий крем. Як бачите, все просто, але при цьому дуже смачно.

Інгредієнти

Бісквіт:
5 яєць кімнатної температури
150 гр цукру
130 гр борошна
30 гр кукурудзяного крохмалю

Крем:
500 мл Обліпихової морсу
3 яйця
50 гр кукурудзяного крохмалю
250-300 гр цукру
450 гр сирного сиру

Бісквітний торт з кавової просоченням і обліпиховою кремом покроковий рецепт

1. Бісквіт:
Духовку розігріти до Т170С. Режим “верх-низ” Дно форми d22см застелити папером для випічки. Змішати борошно з крохмалем. Яйця збити з цукром до пишності і побіління. Збивати не менше 5 хвилин. Просіяти зверху борошняну суміш і акуратно вмішати лопаткою. Викласти тісто у форму і випікати до сухої шпажки 40-45 хвилин. Готовий корж вийняти з форми і остудити. Після загорнути в плівку і покласти в холодильник на ночь.
2. Крем:
Морс влити в ківш і підігріти. За цей час у мисці з’єднати до однорідності яйця, цукор і крохмаль. При постійному помішуванні влити підігріте морс і добре перемішати. Перелити знову в ківш і варити постійно помішуванні до перших бульбашок і загустіння. Накрити в контакт з кремом і остудити. Сирний сир пробити заглибним блендером, додати крем і знову все пробити до однорідності. Збірка: Зварити каву і остудить.
3. Корж розрізати на 3 частини. Один корж викласти на тортницу, просочити кави, викласти частину крему і розрівняти. Другий корж-кава-крем. Накрити третім кордом, укласти в кільце і покласти в холодильник на пару годин. Після прибрати кільце, обмазати весь торт кремом. Зверху присипала какао,ви ж можете прикрасити по своєму усмотрению.