Японські булочки молочні хоккайдо

Як зробити смачні Японські булочки хоккайдо молочні рецепт простий в духовці. ⠀ Повітряні, як хмарка, ніжні і м’які, немов бавовна. Це все про цих булочках. Ставте, зберігайте рецепт, діліться з іншими. ⠀ ⠀

Інгредієнти

Заварна основа:
150 мл молока
30 г борошна

Опара:
150 мл молока
18 р пресів.дріжджів
1 ст. л. цукру

Тісто:
опара
заварна основа
30 г сл.масла
1 яйце ІЗ
1 ст. л. цукру
1 ч. л. солі
400-450 г борошна

Японські булочки хоккайдо молочні покроковий рецепт

1. Приготувала заварную основу: до борошні додала холодне молоко(додавала поступово, при цьому ретельно перемішуючи борошно, щоб уникнути грудочок). На невеликому вогні довела масу до загусання(не кип’ятити). Накрила плівкою в контакт(їй треба настоятися 3 години) Я готувала ввечері, прибрала в холодильник. Вранці дала зігрітися до кімн. tº. ⠀ Активувала дріжджі: в молоці(38ºС) розпустила дріжджі з цукром, залишила хвилин на 10. ⠀

2. В ємність просіяла 400 г борошна, зробила поглиблення, додала цукор, разболтанное з сіллю яйце, молоко з дріжджами, заварную основу. Перемішала ложкою. На стіл висипала борошно, виклала тісто, почала вимішувати до однорідності. Тісто дуже липке. допомагала собі шкребком. Далі в 4 етапи ввела м’яке масло, після кожного добре вимішуючи до з’єднання. Продовжила заміс, хвилин 10. Це тісто треба добре вимісити, відбити. ⠀
3. Тісто виклала в змащену раст. маслом ємність, прибрала під плівку на підйом (1-1. 5 години). ⠀ Тісто подкатала в рулет, розділила на 12 частин по 67 г, кожну подкатала в кульку, залишила під плівкою на 10 хв. ⠀ Килимок злегка змастила раст. маслом. Кулька розкрутила в овальну корж, перевернула гладкою стороною вниз. Згорнула конвертиком: один край до середини коржі, придавила долонею. Другим накрила, знову придавила ладонью.

4. Далі розкрутила в довжину і згорнула в рулетик, шов защипнула. Формування залишу в каруселі. А то без 100 грам не розберешся. ⠀ Сформовала всі булочки, виклала на застелений деко швом вниз, недалеко один від одного. Прибрала під плівку на расстойку ≈ на 1 годину. Після змастила жовтком + 3 ч. л. води. Можна не змащувати, а після випічки посипати цукор. пудрою. ⠀ Випікала при t 180 ° С ≈ 20 хв. Враховуйте особливості свого духовки.