Яблучна шарлотка пиріг з нутовой борошна

Яблучна шарлотка пиріг з нутовой борошна простий рецепт. БЕЗ ЯЄЦЬ, БЕЗ ГЛЮТЕНУ, БЕЗ ЦУКРУ, БЕЗ МОЛОКА. У цьому рецепті є трохи кокосового цукру, але він більше для красивої карамельний скоринки, можна не додавати його взагалі. Зараз сезон яблук і саме час приготувати цей чудовий і простий пиріг. Це смачно і просто, мінімум інгредієнтів.

Інгредієнти

Нутове борошно – 150 г
Рослинна молоко – 120 г
Сироп топінамбура – 30 г
Рослинну олію – 30 р
Сода – 5 р
Сік лимона – 20 р
Кориця – 1/2 ч. л. (за смаком)
Сіль – щіпка

Яблучна шарлотка пиріг з нутовой борошна покроковий рецепт

1. Об’єднуємо в мисці всі сухі інгредієнти (нутове борошно, сіль, сода, кориця). До сухих інгредієнтів додаємо рослинне молоко, рослинне масло, сироп топінамбура, лимонний сік. Замішуємо тесто.

2. Яблука очищаємо від шкірки і наріжте на дрібні квадратики. Додаємо яблука в тісто, ретельно перемішуємо. Перекладаємо тісто у форму для випічки, для карамельний скоринки можна присипати тісто зверху кокосовим сахаром.

3. Випікаємо в попередньо розігрітій до 180°С духовці 30 – 40 хвилин. Даємо шарлотці охолонути. Прикрашаємо на свій вкус.

Відео рецепт 👇