Торт Шарлотта з персиками печиво савоярді і рікоттою

Як приготувати смачний Торт Шарлотта з персиками печиво савоярді і рікоттою рецепт простий.

Інгредієнти

(діаметр 18 см):

300 г печиво савоярді
250 г рікотти
150 г свіжих жирних вершків
70 г цукрової пудри
5 нектарин або персиків 🍑
250 г персикового соку (нектару)

Торт Шарлотта з персиками печиво савоярді і рікоттою покроковий рецепт

1. Спочатку збиваємо вершки і відставляємо. Збийте рікотту з цукровою пудрою з допомогою електричного віночка/міксера. Акуратно вмішайте збиті вершки. Крем готовий. Помістіть в холодильник, поки готуєте основу. Також підготуйте персики. Для начинки автор використала три нектарина, а для прикраси – два.
2. Візьміть три нектарина для начинки і наріжте їх шматочками. Якщо шкірка турбує вас, то ви можете її зрізати. Помістіть обруч форми на сервірувальне блюдо. Почніть зі створення кола. Візьміть савоярді і зріжте по 1 см знизу. Таким чином торт буде більше устойчивым.
3. Змочіть бісквіти в персиковому соку і помістіть їх вертикально поруч один з одним по краю кола. Також заповніть ними дно, намагаючись залишити якомога менше порожніх місць. Покрийте савоярді половиною крему, зверху розподіліть частина фруктів. Повторіть ще один шар, прикрасивши зверху скибочками персика-нектарина.