Домашні цукерки трюфелі з пюре манго і білого шоколаду

Індія.. я люблю її.. Трюфелі Амрас. Домашні цукерки трюфелі з пюре манго і білого шоколаду простий рецепт домашній.

Інгредієнти

– 120 гр пюре манго
– 150 гр білого шоколаду
– щепота меленого імбиру і куркуми

– 100 гр білого шоколаду для корпусу

Домашні цукерки трюфелі з пюре манго і білого шоколаду покроковий рецепт

1. Пюре уварити в 2 рази, додати імбир і куркуму. Викласти тепле пюре на шоколад, перемішати. Прибрати ганаш в холодильник на кілька часов.
2. Скачати з ганаша кульки і знову охолодити. Охолоджені цукерки покрити темперований шоколадом скачуючи ладонями.
3. Можна прикрасити за бажанням. Готові цукерки прибрати в холодильник для застигання. За такої спеки треба працювати быстро.