Домашні глазуровані сирки з сиром та вишнями

Як зробити Домашні глазуровані сирки з сиром та вишнями рецепт простий 🙌🏻 Коли з вибором сирного сиру все стало гранично ясно, саме час приготувати що – небудь смачне. Ділюся рецептом приголомшливих сирних сирків з фундуком та вишневої кислинкою 🍒

Інгредієнти

Вишнева начинка:
•120гр пюре вишні
•30гр цукру
•5гр кукурудзяного крохмалю

Сирна основа:
•400гр сирного сиру
•50гр вершкового масла 82,5%
•40гр цукрової пудри
•30гр фундучного праліне

Домашні глазуровані сирки з сиром та вишнями покроковий рецепт

1. Вишнева начинка:
Пюре нагріти до впевненого пара, ввести цукор з крохмалем, уварити до кипіння, прокип’ятити 10-15 секунд. Дати повністю остыть.

2. Сирна основа:
1. Всі інгредієнти кімнатної температури скласти в чашу Об’єднати на низькій швидкості міксера або з допомогою лопатки до повної однорідності.
2. Заформировать масу у форми з допомогою кондитерського мішка, в центр викласти начинку з вишні.
3. З цього кол-ва інгредієнтів вийде 8шт сирків. Прибрати до повної заморозки.

3. Для створення сирків ми використовували форму «Прямокутники 79х29», на 12 вічок, Росія. Для глазурування ми використовували суміш шоколаду і рослинного масла, з додаванням горіхів. Праліне можна замінити згущеним молоком, арахісової або фісташкової пастою, і отримати зовсім новий смак. Люблю такі рецепти – конструкторы.

Відео рецепт 👇