Домашній торт Три Молока класичний з кремом

Домашній торт Три Молока класичний з кремом простий рецепт. Повітряний бісквіт… який неймовірно просочений трьома видами молока… а зверху покритий ніжним кремом… наполегливо рекомендую приготувати, тому що це дуже легко 🥰👍🏼⠀КБЖУ на 1 порцію ~ коментарях. Хочу бачити тих, кому подобається те, що я роблю! Для мене це дуже важливо 😘

Інгредієнти

(на 8 порцій; форму діаметром 18 см):

Для бісквіта:
✅ 6 яєць
✅ 180 г цукру
✅ щіпка солі
✅ 180 г борошна
✅ 8 г розпушувача
✅ 50 мл рослинного масла ⠀Для просочення:
✅ 250 мл молока (можна топленого)
✅ 250 мл вершків 33%
✅ 250 мл згущеного молока⠀

Для крему:
✅ 300 г вершкового сиру
✅ 30 г цукрової пудри
✅ 150 мл вершків 33%

Домашній торт Три Молока класичний з кремом покроковий рецепт

1. Бісквіт: Яйця з цукром і сіллю збиваємо міксером у пишну світлу піну. Просіваємо борошно з розпушувачем, додаємо масло і перемішуємо на низьких обертах, кілька хвилин до однорідної консистенции.
2. Перелити у форму і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 1 годину (готовність перевіряємо шпажкою – вона повинна виходити сухою з центру бісквіта). Даємо охолонути, не виймаючи з формы.

3. Просочення: Поєднуємо молоко, вершки, згущене молоко і добре перемешиваем.

4. Крем: Вершковий сир, вершки і цукрову пудру збиваємо міксером до загущения.

5. Збираємо: В бісквіті робимо багато проколів шпажкою і поступово виливаємо ВСЕ пропитки.

6. Прибираємо в холодильник на кілька годин, а краще на ніч. Ножем проходимо по краю форми і виймаємо бісквіт. Кремом і прикрашаємо ягодами.

Відео рецепт 👇