Малинове суфле заморожене

Як приготувати смачне Малинове суфле заморожене рецепт простий.

Інгредієнти

(8 баночок 150 мл)

Білок 120г
Сіль 0,5 р
Вода 80г
Цукор 175г
Вершків 33-35% 320г
Пюре малини 150г

Малинове суфле заморожене покроковий рецепт

1. Білки кімнатної температури влити в чашу міксера, додати сіль. Насадкою Віночок почати збивати на середньо-низькій швидкості протягом 5-6 хв. Одночасно почати варити сироп з цукру і води. Коли температура сиропу досягне 105-106°с, збільшити швидкість міксера до середньо-високої і збивати до однорідної пишної пены.
2. При t сиропу 117°с, зняти з вогню і влити у взбивающиеся білки безперервної цівкою. Збільшити швидкість до максимальної і збивати ще 5-8 хв. до повного охолодження меренги до кімнатної температури. Охолоджені вершки збити в окремій мисці до м’яких пик.
3. Третину вершків ввести в меренгу і на мінімальній швидкості насадкою Весло перемішати до однорідності. Два підходи додати вершки вручну, широкими круговими рухами з центра.

4. В кінці влити холодне пюре і вручну об’єднати до однорідності. Відразу ж розподілити по стаканчиках (зручніше з кондитерського мішка). Заморозити протягом щонайменше 4-5 часов.