Морквяний пиріг зі сметаною

Готуємо Морквяний пиріг зі сметаною рецепт простий в духовці. Морквяний пиріг, можна навіть сказати тістечко, – в студію 🥁🥁🥁🥁🥁 Дуже соковита, ніжна консистенція, мегаполезный ( склад ✌️✌️✌️) і низькокалорійний. Начебто нічого не забула 😁😁😁😁.

Інгредієнти

☘️4 яйця
☘️1 ст. л з гіркою меду ( я брала кленовий сироп)
☘️100 грам борошна ( суміш пшеничного ц/з і кукурудзяного)
☘️1 ч. л розпушувача
☘️2 середні моркви
☘️1 ст. л рослинного масла
☘️Кориця 1/2 ч. л

☘️Сметана 200 грам
☘️2 ст. л меду ( у мене знову ж кленовий сироп)

Морквяний пиріг зі сметаною покроковий рецепт

1. Яйця з медом збиваємо до збільшення маси в 3 рази. Це займе десь 5 минут.
2. Додаємо борошно, розпушувач, акуратно перемішуємо. Моркву тремо на дрібній тертці і разом з маслом додаємо до тесту.
3. Масу викладаємо у форму і печемо в духовці при 180 градусах 35-40 хвилин (до сухої сірники). У мене форма була квадратна, десь 23 на 23 див. Форму змастила маслом і виклала пергаментом.

4. Сметану з’єднайте з медом. Верх форми протикаємо зубочистками в довільному порядку і щедро змащуємо сметанною масою. Даємо пропитаться.