Глазурування сирки зі згущеним молоком

Погремело-погремело⚡️ і все мимо)) Гарного дощику ми так і не дочекалися))
сьогодні знову з десертом 🤗 Глазурування сирки зі згущеним молоком ☕️

Інгредієнти

Сир 300 г
Цукрова пудра 50 гр
Ванільний цукор 1 год л
Вершкове масло 40 гр
Варена згущене молоко 100 гр
Темний шоколад 200 гр
Рослинна олія 10 гр

Глазурування сирки зі згущеним молоком покроковий рецепт

1. З’єднуємо в мисці сир, розм’якшене вершкове масло, цукрову пудру, ванільний цукор. Всі пробити блендером. Сирна маса повинна вийти однорідною, пастоподібної. Шоколад подрібнити і розтопити на водяній бані, додати рослинне масло , перемешать.
2. Глазур розподіляємо по силіконовій формі тонким шаром, потім прибираємо в морозильник на 10 хв, дістаємо і проробляємо теж саме. Викладаємо сирну масу, додаємо згущене молоко і додаємо сирну масу до краев.
3. Зверху покрити шоколадом. Прибрати в морозилку до застигання, приблизно на 3 години. Далі зняти силіконові форми і розморожувати в холодильнику. У сирну масу за бажанням можна додавати мак, родзинки, кокосову стружку.
4. Шоколад так само можна використовувати молочний або білий. Фантазуйте і створюйте свій ідеальний смак!