Пиріг з свіжого інжиру на сметані

Пиріг з свіжого інжиру на сметані простий рецепт в духовці. Тісто для пирога з виноградом, тільки зверху кружечки інжиру, спеції і мигдальні пелюстки ☺️ Для тих, хто просив ідеї випічки з цим фруктом 🔥

Інгредієнти

3шт яйця категорії С1
120г цукор
200г сметана
100мл рослинне масло без запаху
230г борошно
10г розпушувач
ваніль в будь-якому вигляді
300г виноград/інжир

Пиріг з свіжого інжиру на сметані покроковий рецепт

1. Змішати віночком яйця, цукор, сметану, масло, ваніль. Окремо змішати борошно і разрыхлитель.
2. Об’єднати обидві суміші. Форму змастити маслом, присипати борошном, влити тесто.
3. Зверху виноград/інжир; спеції і мигдальні пелюстки. Випікати в розігрітій до 180-200С духовці хвилин 45.